Om Oss - Familie Kalender

Om Oss

Om Oss

Daysi Familj App hjälper familjer att få en överblick över familjerelevante avtal, uppgifter etc. och göra vardagen lite lättare.

 

App’en innehåller ett antal funktioner som är en naturlig del av familjernas vardag för att hålla reda på Avtal, Uppgifter, Skola-/Arbetsschema, Inköp etc. App’en har också funktioner för hantering av fickpengar så att barnen i familjen kan tjäna fickpengar genom att utföra vanliga hushållsuppgifter och andra uppgifter i familjen.

 

App’en är inriktad på alla typer av familjer och särskilt också för dela-familjer eftersom t.ex. kalendern för enskilda familjemedlemmar kan delas med en annan familj. På detta sätt kan föräldrar dela sina barns kalendrar med varandra medan de har sin egen Daysi-kalender. Denna funktion kan t.ex. används också av mor- och farföräldrar så att de kan vara en del av barnbarnens vardag och boka tid med dem.

 

App’en utvecklas ständigt med nya funktioner som familjer behöver och som därför kommer att vara en naturlig funktion att inkludera i App’en. Skriv gärna till oss om du har idéer till nya funktioner eller andra kommentarer. Vi hoppas att vår App kommer att göra din vardag lite lättare. Med vänlig hälsning./ The Daysi Team.

 

Teamet

Trusted By 25,000+ Users looks so awesome!!

Daysi Family App har utvecklats under de senaste 5 åren och + 10 000 timmar har lagts ner på design, specifikation, utveckling, testning, etc.

Teamet bakom Daysi Family App är danskt, men utvecklingen sker i Indien av ett antal erfarna utvecklare och specialister.

Bo K. Larsen

Direktør
Partner & CTO

Praveen

Frontend
React Native udvikler
.

Kiran

Backend Udvikler

Sagar Rakshale

Project Manager

Vijay

Froendend
React Native Udvikler

Tom Olesen

Business Advisor

Thomas Gjørup

Investor

James Powel

App Developer